Akcija!
 375,00

HYPERVOLT masažna pištola

Zmogljiva, lahka masažna naprava za učinkovito samomasažo in sprostitev bolečih in togih mišic

 


Kategorija

Opis

Predstavljamo vam najnovejšo napravo za visokofrekvenčno vibracijsko masažo  – to je Hyperice HYPERVOLT – od sedaj na voljo z enim nastavkom več ter senzorjem pritiska.

3 HITROSTI – 5 RAZLIČNIH NASTAVKOV – VZDRŽLJIVA BATERIJA – ERGONOMIČEN DIZAJN – SENZOR PRITISKA- TIHO DELOVANJE – ODLIČNI REZULTATI 

Lahka, prenosna masažna naprava, ki je enostavna za uporabo in prinaša odlične rezultate. Posebej učinkovita je za targetirano masažo globokih tkiv, masaža pa deluje tudi preventivno, saj zmanjša možnost poškodb. Ima 5  različnih nastavkov, ki jih glede na področje masaže enostavno zamenjamo, s čimer ponuja precej več možnosti kot običajen masažni valj. Od konca maja naprej na voljo v novejši različici pakiranja, ki vsebuje en dodaten nastavek ter indikator pritiska – 3 LED lučke, ki posvetijo odvisno od pritiska (sveti ena, dve ali vse tri). Ta nova funkcija je še posebej pomembna za fizioterapevte, maserje, trenerje in druge, ki Hypervolt uporabljajo na drugih, saj jim daje pomembno povratno informacijo o želenem pritisku.

NOVOSTI: 1 dodaten  nastavek, torej skupaj kar 5 nastavkov, LED indikator pritiska, spremenjena oblika dveh nastavkov (oblika vilic- sedaj lepše drsi po koži in je bolj učinkovit)  ter za 50% večja površina ploskega nastavka (dokazano učinkovitejši kot prejšnji manjši nastavek). Dodaten nastavek so v Hypericu poimenovali “blazinica”, saj je od vseh najmehkejši (oz. najmanj agresiven) in je zelo uporaben za najobčutljivejša področja. Novo je tudi pakiranje, ki omogoča, da so vsi deli fiksno pospravljeni.

Glavne koristi masaže s Hypervolt masažno napravo

  • lajša bolečine v mišicah

  • lajša togost mišic

  • izboljša cirkulacijo

  • izboljša mišično gibljivost

Redna uporaba tega profesionalnega masažnega pripomočka koc(ki je namenjen tudi za domačo uporabo) pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in sklepih, razbije vozle ter izboljša splošno športnikovo (uporabnikovo) gibljivost.

Uporablja se za tri namene: za ogrevanje oziroma pripravo na trening, po treningu za hitrejšo regeneracijo (ne dopustimo mišicam, da se po napornem treningu zategnejo) ter tudi med samim treningom, s čimer se izboljša pretok krvi do mišic.

Poleg uporabe pred in po treningu lahko napravo Hypervolt uporabimo tudi za lajšanje bolečin, ki nastanejo zaradi poškodb, ki niso povezane s športom, vključno z artritisom, poškodbo živcev in atrofijo. Prav tako lahko pomaga razbiti brazgotine iz prejšnjih poškodb in zmanjšati nastajanje mlečne kisline, kar zmanjša stopnjo neugodja.

Tehnične značilnosti in prednosti

  • Zmogljiv motor z visokim navorom s tehnologijo Quiet Glide ™ (tiho delovanje kljub veliki moči – več v videu spodaj)

  • 3 nastavitve hitrosti zagotavljajo do 3200 udarcev na minuto

  • Polnilna litij-ionska baterija zagotavlja več kot triurno uporabo na eno polnjenje

  • 5 nastavkov, ki jih lahko menjamo

  • majhna teža, ergonomičen dizajn