Pokličite za ceno!

Specialna terapevtska miza Fysiotech Treat 2


Kategorija

Opis

Edinstvena terapevtska miza Treat 2 za manualno terapijo, osteopatijo in kiropraktike. Opremljena je s sistemom pnevmatskih pogonov, ki prilagajajo položaj prsnega koša in stopal, kar olajša delo terapevta.  Del za noge ima funkcijo vrtenja v treh ravninah.

Terapvtske mize iz nove linije so namenjene manualnim terapevtom, osteopatom, maserjem in kiropraktikom. Zaradi posebne strukture teh modelov se položaj telesa pacienta spremeni, ko se uleže na mizo. Različni položaji mize omogočajo globoko in kakovostno masažo z maksimalno stopnjo udobja tako za pacienta kot za terapevta.

Ta serija modelov vključuje mize z električnim nastavljanjem višine. Mize so opremljene s prednjimi naslonjali za roke in ojačano stransko oporo za roke in glavo. Koti nagiba prednjega dela, sredinskega dela in dela noge so nastavljivi s plinskimi vzmeti. Največja nosilnost je 350 kg. Za bolj priročno uporabo lahko iz seznama dodatne opreme izberete ročaj za manipulacijo podnožja v treh ravninah, drugi pedal za motor (ki se upravlja z nogo) ali magnetno opremljen ročni pedal. Glede na potrebe lahko izberete bolj debel ali širok mehki del mize ali izberete drugačno barvo okvirja. Mehki del mize je izdelan iz umetnega usnja posebej namenjenega za medicinske namene. Mize so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki jih zagotavljajo izključno evropski proizvajalci.

Vse zgoraj naštete lastnosti, moderna oblika miz in enostavna uporaba miz zagotavlja visoko kakovost in udobje tudi v dlje časa trajajočih terapijah za terapevta in dobro počutje za pacienta.

Lastnosti mize

– Električna nastavitev višine 50-88 cm (kapaciteta 200 kg)
– Nožno stikalo (pnevmatsko)
– Nastavljiv del za glavo (gor-dol)
– Nastavljiv del za glavo (širina)
– Nastavljiv del za trup (dol)
– Nastavljiv del za noge (po 3D sistemu)
– Nastavljiv počivalnik za roke spredaj
– Nastavljiv stranski počivalnik za roke (zelo močan)
– Ročaj za manipulacijo hrbtenice (odstranljiv)
– Kolesa za premikanje mize
– Vzglvavnik
– Barva okvirja: bela/črna

Dodatna možna oprema

– dodatno nožno stikalo
– ročno stikalo z magnetom
– dodatek za glavo v obliki črke U
– širina mize: 60 cm (WI+10)
– ekstra debelina mehkih delov (1-3cm)
– držalo za rolo papirja
– drugačna barva okvirja

Barve oblazinjenega dela: miza je na voljo v devetih različnih barvah (modra, bež, olivno zelena, črna, rdeča, siva, rjava, bela, svetlo modra)