Tecar Tecnosix EPSILON (pokličite za ceno)

Tecnosix Epsilon je inovativna naprava za terapijo telesa s pomočjo toplote, ki je rezultat energijskih tokov in biostimulacije. Tecnosix Epsilon omogoča izvajanje različnih terapij in rehabilitacij z izjemno dobrimi rezultati in maksimalnim prihrankom.


Kategorija

Opis

Opis

– Inovativen dizajn te tecar naprave omogoča, da jo uporabljamo na nasprotni strani postelje (kjer leži pacient) kot sedi terapevt (optimalna ergonomija)
– Aparat omogoča delovanje na treh različnih frekvencah, fokus tretmaja ap je bolj ali manj v globino, odvisno od nastavitve frekvence: 500KHz, 750KHz oziroma 1000KHz.
– Uspešen je tako pri rehabilitaciji, preventivi in terapiji pri travmatičnih poškodbah ter določenih patologijah. Zdravimo na primer: artritis, posledice zloma, tendinitis, kontrakture, hematome …
– Ima barvni zaslon na dotik 7 inc.

Tehnične lastnosti

– Frekvenca: 500-750-1000Khz
– Napajanje: 400W
– Kapacitivna izhodna moč elektrode: ca. 150V
– Izhodna napetost elektrode: ca. 100V
– Kapaciteta elektrod: 400pF
– Oznaka medicinskega pripomočka: IIb, dodatni deli: tip BF EN60601-1
– Dimenzije v milimetrih: 650x600x1350 (vključno z vozičkom)
– Teža: 6.5 kg (brez vozička)
– Teža: 35 kg (z vozičkom)

Patent

– GWC (Generation Waveform Control): generiranje in nadzor sinusnega valovanja. Ta patentiran sistem omogoča prenos modulirane energije na katerikoli stopnji moči, kar se odraža v udobju pacienta med samim tretmajem.
– E.A.C. Možno je spremljati tretma za posameznega pacienta in ga ponoviti. Merjenje in spremljanje prenesene energije pomeni da je učinek zdravljenja konstanten.