Naši partnerji, ki nam pomagajo na poti do vašega uspeha

OLOK povezuje različne partnerje iz Slovenije in tujine, da vam lahko skupaj ponudimo celostne rešitve za napredek na vaši poti do boljših rezultatov.

Športni center s fitnesom v Novi Gorici, kjer se nahajajo tudi prostori podjetja PBM3 (OLOK). Nudijo vam osebno trenerstvo, vodene vadbe (bootcamp, spinning, mobility), kondicijske priprave na smučarsko sezono, weightlifting vadbo in drugo.

https://www.gofit.si/

Tobiar je naprava, namenjena preventivni uporabi, preprečevanju razvoja poškodb zaradi ponavljajočih se gibov. Je produkt, ki združuje ergonomsko obliko podlage za miško s prenosnim masažnim pripomočkom, ki se ga enostavno napolni z mikro USB kablom.

www.tobiar.com

Institut izvaja vrhunske raziskave in razvoj tehnologij, kot so nanotehnologije, novi materiali, biotehnologije, tehnologije vodenja in proizvodnje, komunikacijske tehnologije, računalniške tehnologije in tehnologije znanja, okoljske tehnologije in reaktorske tehnologije.

https://ijs.si

Slovenski podjetniški sklad s svojimi aktivnostmi spodbuja ustanavljanje, razvoj in rast inovativnih podjetij s prebojnimi tehnološkimi rešitvami v Sloveniji. Hvaležni smo jim za podporo, ki so nam jo izkazali ob začetku naše poti.

https://podjetniskisklad.si/

OLOK konstantno išče nove načine sodelovanja, da bi skupaj izboljšali storitve za naše stranke. Kontaktirajte nas, v kolikor menite, da lahko skupaj ustvarimo dobro zgodbo.