Tenziomiografija (TMG)

TMG oz. meritev mišičnih lastnosti

Tenziomiografija (TMG) je diagnostična metoda za ugotavljanje in spremljanje kontraktilnih lastnosti mišic. Z njo lahko na hiter in enostaven način izmerimo status (hitrost in tonus) vseh pomembnejših skeletnih mišic, ki jih je v dani situaciji potrebno okrepiti, aktivirati ali sprostiti, da dosežemo ustrezno razmerje med posameznimi mišicami in sklepi.

Današnja uporaba metode TMG je zelo široka. Uporablja se pri mladih športnikih, ki se odločajo za športno pot, pri vrhunskih športnikih za optimizacijo trenažnega procesa ter pri rehabilitaciji po poškodbah, saj je metoda neinvazivna (uporabna takoj po operaciji), ponovljiva in objektivna (na meritev ne vplivajo drugi dejavniki).

Za vse športnike, tako profesionalne, kot tiste v procesu rehabilitacije po poškodbi in ostale, je zelo pomembna hitra analiza rezultatov merjenja. Po opravljeni meritvi so zato rezultati znani takoj, merjenec pa prejme tudi poročilo in podrobnejšo razlago.


TMG - meritev moči in hitrosti

Z veseljem vas pričakujemo v naših sodobno opremljenih prostorih.

Oglejte si še: Izometrična meritev moči

CENA: 70€ (meritev celotnega telesa)

VEČ INFORMACIJ IN NAROČILO NA TERMIN

Naročanje in dodatne informacije

Pišite nam za dogovor termina ali dodatne informacije, ki bi jih potrebovali pred odločitvijo.

  Vaše ime

  Vaš e-mail naslov (obvezno)

  Telefon

  Sporočilo

  Z vami bomo stopili v stik takoj, ko bo mogoče.

  Oglejte si še ostale storitve in individualne treninge, ki jih ponujamo za boljše rezultate v športu in pri rehabilitaciji.